Klussen

Wat doet Farry nog meer?

De complete vakman voor uw keuken

Behalve het precies en netjes monteren van de kastjes en apparatuur van uw nieuwe keuken, is er zowel in de voorbereiding als in de verdere afwerking ook het nodige te doen. Farry heeft als complete vakman de kennis en ervaring om al dit soort klussen te verzorgen. En als al deze klussen door één partij uitgevoerd worden, dan bent u verzekerd van de meest ideale onderlinge afstemming hiervan, met het best mogelijke eindresultaat.

Installatie- en leidingwerk

Wanneer u voor een nieuwe opstelling voor uw keuken kiest, dan zal er het één en ander aan leidingen en aansluitingen verlegd moeten worden. Ook dit werk kan Farry prima ter hand nemen, waardoor een optimale voorbereiding voor de te plaatsen nieuwe keuken gegarandeerd is.


Er zijn steeds meer installaties die uw woongenot kunnen verhogen. Maar die luxe wilt u natuurlijk ook netjes ingepast hebben in uw keuken. De brede ervaring van Farry is dan ideaal om alles fraai te integreren zonder losse eindjes. De installatie van moderne systemen als kranen van Quooker of Grohé wilt u natuurlijk elegant ingebouwd hebben in de kastjes van uw keuken met een nette doorvoer van leidingen.

Tegelen

Hoewel er meer opties zijn voor wanden en vloeren, behoren tegels nog altijd tot de duurzaamste afwerkingen in keukens. Farry heeft ruime ervaring met tegelen (heeft ook badkamers gedaan bijvoorbeeld) en kan u hiermee dus ook in uw keuken uitstekend van dienst zijn.

Aftimmeren / interieurbouw

Bij het zetten van een keuken, zeker bij oudere woningen, bij inbouwkasten etc. kan ook nogal eens aftimmerwerk komen kijken en bij het zetten van wandjes komt vaak ook het aanleggen van de elektra kijken. Farry zorgt voor een optimaal resultaat, stevig en netjes.

Farry heeft als timmerman bijvoorbeeld horeca interieurs gemaakt. Dus een eetbar in uw keuken etc. behoort allemaal tot de mogelijkheden met een degelijk en fraai afgewerkt resultaat.

de beste man voor uw klus

Farry

Kies voor de ervaren vakman met
nette prijzen voor super nette resultaten!