Onafhankelijk advies

Farry

staat voor vakwerk
en geïntegreerde aanpak

Farry is een zelfstandig klus, montage en interieurbouw bedrijf, waar kennis en vaardigheden van meerdere disciplines geïntegreerd zijn. In de loop der jaren heeft Farry zich gespecialiseerd in keukens, maar juist de brede multidisciplinaire achtergrond zorgt dat van begin tot eind alles in goede banen wordt geleid.

staat voor onafhankelijk advies

Al deze kennis en het feit dat Farry voor diverse keukenleveranciers gewerkt heeft (en gevraagd werd de showroom modellen te zetten) maakt dat hij een schat aan kennis heeft van het “keukenbedrijf”. Omdat Farry niet verbonden is aan enige keukenleverancier, kan hij u van compleet onafhankelijk advies voorzien met de kennis uit de praktijk.

Alle mogelijkheden, mitsen en maren, voor- en nadelen die komen kijken bij uw wensen voor een nieuwe keuken, kunt u bespreken met de man die in deze wereld alle ins en outs en hazenpaadjes kent. Maak een afspraak om u bij te laten praten over uw keukenwensen door een onafhankelijk en betrouwbaar adviseur!

staat voor particulieren en voor bedrijven klaar

Naast het vakmanschap wordt de flexibiliteit van Farry hoog gewaardeerd door mensen in de business. Zijn kwaliteit en de toewijding voor het werk staan altijd buiten kijf, zodat iedereen, ongeacht bedrijf of particulier, grote of kleine klus, verzekerd is van het optimale resultaat.

15+

Jaar ervaring

50+

Showkeukens geplaatst

150+

Keukens bij particulieren

de beste man voor uw klus

Farry

Vraag onafhankelijk advies van
de vakman met jaren ervaring !